Nummer 1: Body butter cacao kruidvat

Ik heb reeds een heleboel body lotions gebruikt, maar de Body butter cacao van kruidvat springt er toch wel bovenuit, dit is gewoon mijn nummer 1. In deze strenge winter, die gelukkig bijna voorbij is, had je zeker nood aan een goede body lotion voor de droge huid. ’s Avonds is de huid nog even zacht en glad alsof je het er juist hebt opgesmeerd, ik vind dit gewoon ongelofelijk! Je huid voelt heel de dag glad aan, voor een vrouw is dit gewoon een heerlijk gevoel.
Ik heb na het gebruiken van veel afwasproduct heel erg droge handen, bij gebruik van van deze cacao butter herstelt mijn huid verassend snel.

Maar dat is niet het enige goede punt aan deze body butter van het kruidvat, ze ruikt gewoon heel lekker. Ze is gemaakt van cacao, chocolade is hiervan gemaakt, meisjes! De geur is gewoon verslavend lekker. Je hebt gelukkig niet constant zin in chocolade met deze zachte butter op je velletje, want dan zou ik gewoon stapelgek worden en de eerste praline winkel leegroven ;)

Mijn klein geheimpje is dat ik soms eens ruik aan dit potje gewoon voor de geur in mijn neusgaten te laten binnenstromen.

Mijn laatste voordeel is gewoon de prijs, het product is gewoon super goed en het is een daar bovenop betaalbaar. Dus ga eens binnen in het kruidvat en probeer het zeker eens uit.

Eén klein nadeel is dat het butter is, het is geen lopende lotion, dus het is iets moeilijker om op de huid te smeren. Ik gebruik deze butter 1 a 2 maal in de week, op andere dagen gebruik ik de laatste nieuwe body lotion van nivea. Nu is dat de Q10 body lotion voor de droge huid. Ik ben er nog maar een week mee begonnen, maar deze is absoluut ook niet slechts, maar niets kan mijn body butter toppen :)

Post to Twitter

3 Responses to “Nummer 1: Body butter cacao kruidvat”


  • ik vrees dat ze niet meer verkocht worden, ik ben al naar verschillende Kruidvat filialen geweest (ook in Maastricht) en nergens was hij nog te vinden (de andere varianten ook niet)! DRAMA! want ben er ook verslaafd aan :-(

  • Uhu ik heb het dit weekend ook opgemerkt :( kheb nog maar 1 potje.
    Ik heb hun variant geprobeerd in kruidvat, maar de geur en de zachtheid is gewoon niet hetzelfde, stom dat ze dit niet meer verkopen. Was nochtans een super product en altijd snel uitverkocht. Echt stom!
    Pffff moet nu iets nieuws vinden, eens die van de body shop proberen, naart schijnt is deze best ook goed. We zullen zien :)

  • Inderdaad, vandaag nagevraagd hier bij de lokale Kruidvat: wordt niet meer verkocht! het zou onvoldoende verkopen…:( nu ja, aan mij zal het niet gelegen hebben, want het hielp spectaculair voor mijn droge huid! hebben jullie alternatieven??

Leave a Reply