Mijn vrienden Ben & Jerry

Filmpje gehuurd bij de Moviemax en nog eens langs de ijsjes en
wat merk je daar :o

Nieuwe soorten van Ben & Jerry’s, ze hadden 2 low fat ijsjes nl. Chocolate fudge brownie en Strawberry cheesecake. 2 soorten sorbet nl. Jamaican Me Crazy en Mango Berry Swirl. Dan nog eentje met gewoon vanilleroomijs en dat was de SocialIce, heerlijke naam btw!

Ik heb meteen SocialIce en Mango Berry Swirl als mijn 2 test proef-ertjes  meegenomen.

En ze zijn heerlijk, verslavend lekker!

Deze nieuwe smaken zijn nochtans enkel verkrijgbaar in Nederland, maar Moviemax heeft die ongelofelijk maar waar ook, thank the gods!

Even de 2 ijsjes voorstellen: SocialIce is vanille met chocolade brownies en frambozen. Gewoon jammie! Ben & Jerry werkt hiermee samen met de Nationale postcode loterij van Nederland en ieder keer je zo’n pint koopt gaat er een kwartje naar initiatieven om de sociale verbondenheid te verbeteren, eten die handel dus!

Dan de Mango Berry Swirl is dus een sorbet met stukjes mango en bosvruchten. Smaakt een beetje naar confituur vond ik persoonlijk :p

En van dit ijsje kan je lekker veel van smullen wat deze is vet-vrij, is maar 100kcal per 100gr!

Njum, jum, jam, slurp, jum, mmmmmmm ijsjes :)

Post to Twitter

1 Response to “Mijn vrienden Ben & Jerry”


  • hallo,

    ik heb ooit een keer de jamacain me crazy gehad, en werd er meteen verslaafd aan, helaas hebben ze hem er nu uitgehaald omdat die zooo slecht verkocht werd, waar kan ik die nog kopen, want ik moet hem echt nog een keer kopen, of een ander sorbet ijs van Ben&jerry’s!!!

    groetjes,

Leave a Reply