Lio jewelry – het sprookjes juweel

21 februari was er de invasie in Brugge, dit is een beurs waar designers hun pronkstukken ten toon stellen en verkopen.
Een goede zaak voor de startende designer om bekender te worden bij de gewone consument. Er waren veel designers waar de kwaliteit van bvb de kleren wat laag lag, maar  één designster kwam er bovenuit! Dit was Lio Jewelry.

Deze vrouw maakt juweeltjes, het thema was sprookjes met centraal Alice in Wonderland.
Een sprookje naar mijn hart!

Alle juweeltjes werden mooi gepresenteerd in kleurrijke thee kopjes.

Ik heb een setje oorbellen en een halsketting van de kaartjes-mannetjes gekocht, die de rozen rood verven als je het verhaaltje kent ^^.
Er hangt een wit en rood roosje aan, wat mij heeft verkocht aangezien dit mijn favoriete bloem is.

Daarnaast heb ik een ander paar oorbellen met Alice erop. Het is de scène waar ze heel triestig is en begint te krimpen. Als je goed kijkt zie je haar in haar grote kleren liggen.

Inge De Muynk is de naam van de designster. Ze is van gent en heeft een online shop, maar de juwelen die ze op de beurs had waren veel mooier!
Ze doet af en toe een thuis verkoop en heb hiervoor zeker mijn e-mail adres voor opgegeven!

Ik vind de juwelen mooi omdat er een verhaal aan vast hangt, het is niet enkel een juweel. En voor de prijs hoef je zeker niet te klagen, ze vraagt een goede prijs waarvoor je zeker niet moet twijfelen om het te kopen.

Ik kijk al uit naar haar thuisverkoop, ik begin al een spaarpotje aan te maken :) .

Post to Twitter

1 Response to “Lio jewelry – het sprookjes juweel”


 • Hey Lisa,
  Wat een absoluut leuke verrassing! Ik kreeg het net door van Yves.
  De collectie die ik bij had staat ook op de site. Bij Let’s Play. Daar vind je alles terug van Alice in Wonderland. Ik ben heel blij dat je zo gelukkig bent met je juweeltjes en ga eens bekijken of de mensen niet direct in de let’s play collectie kunnen binnen geraken op mijn site.
  Bedankt hiervoor. Echt super lief!
  Dikke kus
  X
  Inge

Leave a Reply