Flip Flap – de verzameling gaat verder

Jaja, ik ben zo te zien met een verzameling van Flip Flaps gestart. Tijdens het shoppen in Düsseldorf kwam ik in langs een soort China Town dichtbij het station. Daar hadden ze een heleboel Flip Flaps :o en voor een spotgoedkope prijs.

Dus waarom deze winkel voorbij wandelen? Ik dacht het niet :D , ja mijn raam staat nu wat vol ik weet het…. maar ze bewegen toch zo grappig als het zonnig is. Als je mijn vorige post niet gezien hebt dan moet je weten dat dit een zonne-energie speeltje is. Ze bewegen als er zonlicht is, best wel grappig. Ik word er meteen happy van als ik die bloemetjes synchroon naast elkaar zie bewegen.

Post to Twitter

2 Responses to “Flip Flap – de verzameling gaat verder”


  • Damn, zo’n Hello Kitty exemplaar zou ik wel iemand enorm plezier mee kunnen doen. Jammer genoeg online nergens te kopen (lijkt me).

  • nja, srr tmijne is niet te koop. Kvrees dat ge een reisje naar düsseldorf zult moeten maken want daar hebben ze deze zeker ;) .

Leave a Reply