Düsseldorf shopping stad en zoveel meer

Vorig weekend ben ik met mama en zusje naar Düsseldorf gereisd voor mijn kleerkast vol te stoppen met nieuwe zomerkleertjes :) .

In Düsseldorf hebben ze de straat Köningsallee, waar meestal iets duurdere en designvolle winkels zijn. Mijn favourite winkel is Marc o polo campus. Hier hebben ze kleren voor twintigers, waar ik mij goed in voel (deze zijn wel betaalbaar hoor). Zoals van die leuke cowboy achtige hemdjes en marcelletjes eronder, vind ik gewoon de max. En dit vind je niet gauw in mijn buurt. Dus word ik meestal shoppingszot als ik hier binnenkom ;)

In de Heinrich heine allee hebben ze de winkel Jades, waar je jeans broeken vind van oa. seven for all mankind, paige, rock and republiek, eigenlijk alle jeansbroeken van boven de 200 euro :p. Ze hadden daar ook all stars van 700euro! Wat overdreven vond ik.

Maar als echte shoppings kenner weet ik waar de Jades stockverkoop is, en daar is het meeste afgeprijsd met 70%. Het zijn dezelfde merken van broeken en ze hebben er nog al de meest voorkomende maten. Dus waarom dan in jades zelf kopen. Je hebt dezelfde jeans kwaliteit voor een veel verminderde prijs! Goed meegenomen dus, deze winkel vind je in Berliner Allee 32.

Nog een opvallende winkel was de galeria kaufhof , dit is een soort über inno winkel. Ze hebben er drie in Dusseldorf, de winkel op Am Wehrhahn 1 is meer voor het jongere volk. Ze hebben er ook leuke design spullen en handige keuken apparaten.

Als je een bepaald merk van kleren zoekt in een stad dan heb ik deze handige website gevonden, nl. http://www.thelabelfinder.com/. Je geeft gewoon de stad en het merk op en de site zoekt voor jouw waar er eventueel in winkel is die dit verkoopt.

Düsseldorf is niet enkel een shopping stad maar er zijn in de Altstad, oa. de Bolkerstrasse veel bier en cocktail café’s. Iedereen zit daar buiten gezellig een biertje te drinken. Een heel gezellige sfeer!

Düsseldorf is niet meteen de meest bekende winkel stad, maar ik vind het zeker de moeite waard om daar te gaan shoppen en een jaar voor de mode trend te zijn. Dus winkelen maar :)

Post to Twitter

0 Responses to “Düsseldorf shopping stad en zoveel meer”


  • No Comments

Leave a Reply